And the winner is …..

Nog jaren zullen we het over die zomer van 2011 hebben. Toen er geen einde aan de regen leek te komen…… Toch of misschien wel daarom hebben we heel veel leuke (en zonnige) blogs – thema cocktail –ontvangen voor de schrijfwedstrijd die we samen met Uitgeverij Totemboek hebben georganiseerd. 

Nadat er een eerste selectie was gemaakt door de jury, bestaande uit Giselle Ecury, Yvette Cramer en Sandra Blikslager konden de bezoekers van Damespraatjes stemmen op hun favoriete Cocktailblog.  Er kon gestemd worden op verhalen van Maria la Montagne, Nadia Raats, Patricia Smink, Laura van Straaten, Irene Swinkels en Marjolein van Tol.

Patricia Smink

Patricia Smink is de winnares van de eerste Damespraatjes blogwedstrijd. Patricia, een dertiger die in het dagelijks leven als activiteitenbegeleidster in de verstandelijk gehandicaptenzorg werkt heeft een cursus journalistiek afgerond en hoopt in de toekomst meer met letters te kunnen toveren dan alleen op haar blog. Haar blog Zomerse Verleiding viel bijzonder goed in de smaak bij de lezers van Damespraatjes en zij kreeg veruit de meeste stemmen. Lees hier het winnende verhaal Zomerse Verleiding.

De uitslag

1.         Patricia Smink

2.         Laura van Straaten

3.         Irene Swinkels

4.         Marjolein van Tol

5.         Nadia Raats

6.         Maria la Montagne

Het prijzenpakket

Patricia heeft naast een boekenbon van € 100 ook een Campari Pakket gewonnen, bestaande uit een dienblad ontworpen door een beroemde designer, uitgebracht door Kartell met Campari branding en een Campari Orange Serve Packet. Nummer 2 tot en met nummer 5 zullen ook het Campari Orange Serve Packet ontvangen.


2 reacties

Patricia -

Dank je wel Laura. Alle verdere winnaars ook gefeliciteerd. Het zijn allemaal hele leuke verhalen!

Groetjes Patricia Smink

Laura -

Gefeliciteerd Patricia! Terechte overwinning hoor, erg goede en leuke blog. Ik neem in dit geval graag genoegen met mijn nummer 2 positie ;)! Groetjes, Laura van Straaten

Reageer ook