Als je met de Kerst niet alleen wilt zijn….flitsdating.

FLITSDATING iets voor jou?

Heb je het vaak al snel gezien tijdens je eerste afspraak? En heb je geen behoefte aan het afstruinen van datingsites of dansavonden? Misschien heb je meer zin in een leuke en gezellige avond waar je in korte tijd veel singles 'live' kunt ontmoeten. In dat geval is flitsdaten iets voor jou: een luchtige en efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle, trendy locaties. Op een flitsdate-avond spreek je zo'n 25 mensen, steeds gedurende 3 minuten. Daarna beslis je zelf: laat je het bij dit gesprek of smaakt de kennismaking naar meer? Eigenlijk een vrolijk en spannend avondje uit. En wie weet…  

"Het was meteen raak"

"We waren het al heel erg lang van plan. Maar steeds kwam er weer iets tussen. Toch willen wij jullie laten weten dat de flitsdate-avond van 16 maart 2004 de start van een gelukkig stel is geworden. Al snel na de uitslag hebben we afgesproken en in plaats van 4 minuten, nu 8 uur achter elkaar doorgekletst. Het was super! Een paar maandjes later zijn we samen op vakantie gegaan en daarna ben ik niet meer bij Reinald weggegaan. Op 20 oktober 2006 zijn wij getrouwd en op dit moment zijn we in blijde verwachting van de geboorte van ons eerste kindje.  
Vorige week realiseerde ik mij dat onze eerste drie jaar in een flits voorbij zijn gegaan. Zoals de start was is het alleen maar verder gegaan. Dat hebben we in onze trouwkaart ook duidelijk naar voren laten komen. Nu ik iets meer tijd heb om over veel dingen na te denken wilde ik jullie toch een berichtje doen over hoe het verder kan gaan na een avondje flitsdate".
Reinald en Manon, april 2007

"Het kan snel gaan

"Ik heb tijdens mijn avond bij jullie een ongelofelijk leuke meid leren kennen. We hadden voor aanvang van de avond al kort gesproken en ons laatste 3-minutengesprek was met elkaar. Hierna zijn we blijven zitten om verder te kletsen en toen Marleen een half uur later echt weg moest om haar trein te halen hebben we gelijk al gezegd of we ja of nee hadden ingevuld bij elkaar ('ja', natuurlijk!). De vrijdag erna ergens een borrel gedronken en iets gegeten. Toen het laat werd moest Marleen weer haasten naar de trein. Ik ben met haar meegelopen tot op het perron en daar konden we het niet laten om de eerste zoenen uit te wisselen! Tja, het kan snel gaan…. Nu bijna 4 maanden later zijn we nog hevig verliefd en hebben inmiddels tickets gekocht om een maand samen naar Peru en Bolivia te gaan!"
Robert en Sigrid, februari 2007.

kijk op de site voor nieuwe bijeenkomsten http://www.flitsdate.nl

flitsdate1_st.jpg
flitsdate2_st.jpg


Reageer ook