Agatha Christie leeft voort!

agatha.jpg
Op 15 september 2010 werd wereldwijd de 120e geboortedag van Agatha Christie gevierd. Dit jubileum grijpen wij aan om een officiële Nederlandstalige Agatha Christie website te lanceren. Tegelijkertijd werd er gestart met een unieke Agatha Christie whodunnit schrijfwedstrijd! Vanaf half september zijn de 75 delen van de Agatha Christie ‘pastelreeks’ voor het eerst als e-book uitgegeven. Deze titels zullen later ook via Printing on Demand beschikbaar zijn. Daarnaast verscheen op 15 september voor het eerst een Agatha Christie in Dwarsligger: in Dubbele Moord worden twee van haar succesvolste verhalen – Moord in de Oriënt-Express en Moord op de Nijl – gebundeld.  Damespraatjes mag een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Lees onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.
 

Schrijfwedstrijd
15 september is ook de start van de Agatha Christie whodunnit schrijfwedstrijd. De aspirant Christies gaan zich verdiepen in de mysterieuze verdwijning van Agatha Christie op 3 december 1926. Elf dagen was ze spoorloos en tot op de dag van vandaag weet niemand wat er toen écht gebeurd is…

Het is aan de deelnemers om op te schrijven wat er volgens hen in die elf dagen heeft plaatsgevonden. De winnende verhalen worden uitgegeven in een unieke Agatha Christie verhalenbundel. Meer informatie op www.agathachristie.nl .
 
Website – lancering 15 september!
www.agathachristie.nl (.be) is een platform voor de Agatha Christie fan in Nederland en België, een plek waar de fans een kans wordt gegeven met elkaar over Agatha Christie en haar boeken te praten. Op de website is ruimte voor nieuws, foto’s, archiefbeelden en interviews, zoals een speciaal jubileuminterview met de kleinzoon van Agatha Christie. 

Damespraatjes prijsvraag
De winnaars van het boek zijn:
– Christel van Zadelhoff
– Coby de Jager
– Wilma Wentink
– Marjon Tange
– Anouska Binda

De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd.

Nog meer prijsvragenReageer ook