Afvallen met lipgloss

afvallen_met_lipgloss.jpg
Hoe fijn zou het zijn als je niet meer tijden lang hoeft te diëten en uren in de sportschool hoeft door te brengen om af te vallen? Volgens Karen Robinovitz is dit nu mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig je lippen in smeren met een speciale lip gloss. De lipgloss bevat namelijk een speciaal stofje dat je eetlust remt.

Daarnaast zorgt het ook voor lippen a la Angelina Jolie door het stofje Hoodia Gordonii en vitamine B3. Deze 2 stofjes zorgen voor extra bloedtoevoer naar je lippen.
De lipgloss met de naam Huge Lips Skinny Hips is binnenkort voor ongeveer 20 euro te koop in Engeland. Het is nog niet bekend of en wanneer deze wonder lipgloss in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Het is bij ons niet bekend hoe deze eetlustremmende werking precies werkt. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat de lipgloss zo zoet smaakt dat je trek in zoetigheid gestild wordt.
Als deze lipgloss echt een eetlust remmende werking heeft zou dit natuurlijk dè oplossing zijn voor alle vrouwen in de wereld met overgewicht. Toch lijkt het ons niet echt aannemelijk dat een lipgloss werkt tegen overgewicht, het zou natuurlijk mooi zijn als het de eetlust remt maar een gezond eetpatroon met voldoende beweging is altijd nog de beste manier om gewicht te verliezen en gezond te blijven. Wij zeggen, eerst zien dan geloven.

Bron: Valtaf.nl


Reageer ook