Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Mijn man filmt ons stiekem in de slaapkamer. Wat moet ik hiermee?

Dringend ben ik op zoek naar advies… Ik ben er vorige week achtergekomen dat mijn man Floris een camera in de slaapkamer heeft geïnstalleerd. Ik heb hem er mee geconfronteerd en de reactie die ik kreeg, stelde mij niet bepaald gerust.

Floris en ik zijn aankomende zomer 10 jaar getrouwd. Ik ken hem als een lieve, betrouwbare man en een goede vader. Hij is er altijd voor het gezin en ik hou veel van hem. Ons seksleven is niet denderend, maar zeker bovengemiddeld. Ik dacht altijd dat hij net zo gelukkig was met ons huwelijk en seksleven als ik, maar blijkbaar is dat voor hem anders.

Toen ik hem confronteerde met het feit dat ik de camera in onze slaapkamer heb gevonden, reageerde hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was. “Ik mag ons toch gewoon filmen in ons eigen huis?” zei hij. Toen ik doorvroeg wat hij dan precies wilde vastleggen, vertelde hij dat hij het opwindend vond om seksfilmpjes van ons samen te maken en deze later terug te kijken. Hij zei dat hij ons seksleven wat saai vond en dat dit voor hem een manier was om het weer leuker te maken.

Hoe normaal hij erover deed, zo raar voelde ik me. Blijkbaar filmt hij al maanden onze seks, monteert dit tot video’s en kijkt dit als hij alleen is terug. Hij zegt dat hij ze op een goed beveiligde plek bewaart en dat ik niet bang hoef te zijn dat het ergens opduikt.

Ik krijg een heel naar gevoel bij het idee dat hij ons stiekem heeft gefilmd. Ook vind ik het helemaal niet prettig dat hij daar video’s van maakt. Tot slot vind ik het heel kwalijk dat hij nooit mijn toestemming heeft gevraagd. Wie weet deelt hij het ook wel zonder mijn toestemming?

Floris is nog gewoon dezelfde lieve man als eerst, maar dit geeft mij zo’n naar gevoel. Als we niet al tien jaar getrouwd waren geweest en geen kinderen hadden gehad, had ik de relatie zeker verbroken. Ik wil hem vertrouwen, alleen kan ik dat voor mijn gevoel nu niet.

Ik weet niet wat ik moet… Dit durf ik niet met mijn vriendinnen te bespreken. Ik ben op zoek naar advies! Wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond?

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al op Instagram? Hier geven we je een kijkje in ons privéleven en achter de schermen van Damespraatjes 🙂 

Damespraatjes Instagram


2 reacties

G. -

Meis je moet zorgen dat de filmpjes verdwijnen je hoort zo vaak dat een relatie stuk loopt en ze je ermee gaan chanteren ook al ben je zo lang samen probeer het te laten verdwijnen dit kan tegen je gebruikt worden

L van Beers -

Het feit dat hij stiekem filmt en monteert, geeft wel aan dat hij weet dat jij het niet leuk vindt. Laat je niet wegzetten en zorg ervoor dat alles vernietigd wordt.
Wat een . . . . . . . .!

Reageer ook