Paul Turner fan van Weight Watchers

Paul Turner – bekend van The Voice of Holland – woog in zijn tienerjaren 125 kilo. Van zijn 12e tot zijn 18e jaar heeft hij in Engeland succesvol het Weight Watchers programma gevolgd, waarmee hij 50 kilo wist te verliezen. ‘Weight Watchers veranderde mijn leven’ aldus de enthousiaste zanger en entertainer. ‘Mijn nieuwe gewicht betekent echt heel veel voor mij. In dit nieuwe lijf kan ik mijn dromen uit laten komen’.

Omdat Paul oprecht (heel erg) enthousiast is over de gezonde levensstijl van Weight Watchers hebben de beide partijen contact met elkaar gezocht. ‘Paul is het levende bewijs van het blijvende succes behaald via het wetenschappelijk bewezen Weight Watchers programma en daarmee een bron van inspiratie voor vele anderen. Paul draagt Weight Watchers echt een warm hart toe en wij zijn erg blij met zijn natuurlijke enthousiasme. Paul is voor ons een ambassadeur pur sang’ aldus Jeanine Lemmens, directeur Weight Watchers Benelux.

Omdat Paul en Weight Watchers beide zo enthousiast zijn, zal hij in de komende periode betrokken worden bij en een bijdrage leveren aan verschillende Weight Watchers activiteiten en events met als doel mensen te inspireren dat blijvend afvallen wel degelijk mogelijk is en je echt veel te winnen hebt bij blijvend gewichtsverlies.

Over Weight Watchers
Weight Watchers International, Inc. werd opgericht door de Amerikaanse Jean Nidetch in 1963. Vandaag is Weight Watchers de grootste afslankorganisatie ter wereld met een netwerk van filialen in 30 landen. Het succes van Weight Watchers is gebaseerd op een combinatie van voedingstechnisch advies en een sociale groepsinteractie via wekelijkse cursussen of via het online programma.

In Nederland vond de eerste Weight Watchers cursus plaats in 1974. Nu komen er wekelijks duizenden deelnemers samen tijdens een van de 300 Weight Watchers wekelijkse bijeenkomsten in heel Nederland, waar ze gezonde eet- en leefgewoonten aanleren.
Weight Watchers Online is in 2008 gelanceerd in Nederland en vormt momenteel de grootste service binnen de afslankorganisatie. Weight Watchers Online biedt alle tools en ondersteuning om op een individuele maar tevens interactieve manier een gezonde levensstijl aan te nemen.
Voor meer informatie over Weight Watchers kunt u terecht op http://www.weightwatchers.nl/


Reageer ook