5 dingen die Meghan Markle niet meer mag sinds ze is verloofd met prins Harry

Sinds het zien van Netflix-serie ‘The Crown’, ben ik helemaal geobsedeerd door het Britse koningshuis. Niet alleen zag ik allebei de seizoen van de serie, maar ook keek ik vele andere series en docs’s over de meest beroemde familie ter wereld (op de Kardashian’s na dan misschien, haha!). Heerlijk! 

Dat prins Harry en Meghan Markle zich eind vorig jaar verloofden, kon dan ook niet op een beter moment komen. Ik kon wel weer wat nieuwe input op het gebied van de Britse royals gebruiken. Meghan Markle, die veel al kenden uit Suits, is een ‘gewoon’ burger-meisje dat niks wist over de populariteit van het Britse koningshuis. Ze komt uit de Verenigde Staten (een republiek) en was tot ze Harry leerde kennen helemaal niet op de hoogte van de koninklijke gebruiken. Ze heeft een heleboel bijgeleerd, maar er zijn ook een aantal dingen waar ze afscheid van moest nemen…

Waar moest Meghan Markle afscheid van nemen nu ze is verloofd met prins Harry?

1. Haar werk als actrice

Het werken als actrice in een serie en het werk als vrouw van de Britse prins, gaan niet goed samen. Natuurlijk heeft ze er geen tijd meer voor, maar ook als ze dat wel had gehad, was het niet mogelijk geweest. Meghan trouwt met een prins en dan is het niet de bedoeling dat ‘het volk’ haar met andere mannen in series en films ziet. Begrijpelijk, als je het ons vraagt!

2. Haar social media accounts

De Britse royals zitten niet zelf op social media. Voordat Meghan en Harry zich verloofden deed ze dit nog wel, maar deze week heeft ze al haar accounts verwijderd.

5 dingen die Meghan Markle niet meer mag sinds ze is verloofd met prins Harry 2

3. Haar blote benen

Is het je weleens opgevallen dat de vrouwen uit het Britse koningshuis nooit met blote benen in het openbaar verschijnen? Er wordt onder een rok of jurk altijd een panty gedragen. Toch zagen we dat Meghan de regel tijdens een fotomoment met Harry, al heeft gebroken. Ze verscheen met blote benen in het openbaar. En guess what? Ze zag er prachtig uit!

4. Haar nagellak

Als royal is het belangrijk dat je netjes in het openbaar verschijnt. Geen ‘gekke’ haarkleuren, blote kleding, experimentele make-up of grappige nagellakjes dus! De dames mogen nagellak dragen, maar dan in een natuurlijke, onopvallende kleur zoals lichtroze of doorzichtig.

5. Haar seafood avondjes

Raar maar waar: het Britse koningshuis schijnt geen schaal- en schelpdieren te eten. Dit omdat het risico dat ze ziek worden van dit eten te groot is. Of ze het helemaal nooit eten, weet ik niet, maar echt de bedoeling is het niet.

pexels-photo-566343


Reageer ook